Skip to main content
search

Crofton, MD en Marlborough, MA, mei 2017 Adcole Corporation en Maryland Aerospace Incorporated (MAI) hebben aangekondigd dat deze twee leiders in kleine satellieten en ruimtevaartattitude-controle zijn samengegaan en een nieuw bedrijf vormen, Adcole Maryland Aerospace, LLC.

Adcole viert zijn 60-jarig jubileum en is een technologische pionier op het gebied van precisiezonensensoren met een rijke ruimtevlucht die teruggaat tot de vroegste dagen van verkenning van de ruimte. Naast het leveren van kritieke componenten aan veel van de meest opmerkelijke missies van de geschiedenis, inclusief reizen naar Mercury, Mars, Jupiter, Saturnus en Pluto, bevinden Adcool-zonnesensoren zich momenteel op de GOES-R weersatelliet, alle GPS-satellieten en honderden militaire en commerciële satellieten. communicatie satellieten.

Maryland Aerospace, Inc. (MAI) is een toonaangevende leverancier van Small Satellite- en CubeSat-componenten en end-to-end ruimtesystemen. Sinds MAI in 2009 de eerste onafhankelijke CubeSat-instelling voor het bepalen en bedienen van standen heeft geleverd, heeft MAI meer CubeSat-standcontrolesystemen geleverd dan welke andere leverancier dan ook. MAI’s meest recente kleine satelliet, Kestrel Eye Block II, zal binnenkort worden afgeleverd bij de US Army Space en Missile Defense Command en zal later dit jaar worden gelanceerd.

“De samenvoeging van deze twee bedrijven vervult een ongeëvenaarde mix van traditionele en nieuwe ruimtevaartproductlijnen in één leverancier. Adcole Maryland Aerospace is ideaal gepositioneerd om een ​​breed spectrum van ruimtetechnologiebehoeften te bedienen, variërend van Adcoles traditionele deep space- en GEO Comm-klanten tot MAI’s CubeSat-pioniers in ondernemerschap “, zei Glen Cameron, voormalig EVP van MAI en nu president van Adcole Maryland Aerospace.

Tom MacDonald, VP van de Aerospace-divisie van Adcole, verklaarde: “We zijn erg verheugd om de expertise op het gebied van engineering en ontwikkeling van nieuwe producten van Maryland Aerospace te combineren met het vermogen van Adcole om hoogwaardige hardware voor de meest kritieke ruimteprogramma’s van ons land te produceren.”

“We zijn zeer verheugd onze krachten te kunnen bundelen met onze nieuwe partners bij Adcole Aerospace”, aldus president en oprichter van MAI, Steve Fujikawa. “We verwachten dat Adcole Maryland Aerospace een dominante en dynamische aanwezigheid in de ruimtevaartindustrie zal worden door deze strategische afstemming van talent, technologie en middelen.”

Adcole Maryland Aerospace zal twee locaties onderhouden om de lucht- en ruimtevaartindustrie beter te bedienen, met faciliteiten in Crofton, Maryland en Marlborough, Massachusetts. Meer informatie over de fusie en de technologie van Adcole Maryland Aerospace is te vinden op www.adcolemai.com .

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish