Skip to main content
search

Adcole CEO Adres, CIMT 2015, Stand W3-162

By August 23, 2018Nieuws

De 14e China International Machine Tool-show, CIMT 2015, wordt gehouden in Beijing van 20 t / m 25 april . Adcole Measuring Equipment (Shanghai) Co., Ltd., onze dochteronderneming, zal deelnemen aan de show op stand W3-162. Ik zou u graag willen uitnodigen om onze stand te bezoeken.
Adcole is al onze klanten in China heel dankbaar. Onze klanten zijn sinds onze eerste installatie in 1984 trouw gebleven aan Adcole. In de afgelopen jaren is de Chinese markt de grootste geworden voor Adcole. In de productie van auto’s en dieselmotoren zijn de meeste van onze klanten de leiders van technologie en kwaliteit en hun leveranciers van belangrijke componenten. Zij zijn de experts in hun vakgebied en we waarderen hun steun zeer.

Geïnspireerd door China’s snelgroeiende auto-industrie, zal Adcole een reeks nieuwe producten en technische verbeteringen introduceren om aan de marktvereisten te voldoen. De Model 1310S is de eerste nieuwe introductie en wordt gelanceerd tijdens de show. Dit is een hoge snelheid inline nokkenasmeter die eenvoudig in uw productielijn kan worden geïntegreerd. Het bereikt vereiste cyclustijden tegen een betaalbare prijs met behoud van de beroemde vertrouwde nauwkeurigheid van Adcole.

Voor meer informatie, bezoek onze stand W3-162 om onze nieuwste ontwikkelingen te bespreken of bel Ruben Zhang op +86 1360 168 6640.

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish