Skip to main content
search

MARLBOROUGH, MA, 6 februari 2018 – Adcole Corporation heeft vandaag aangekondigd dat de raad van bestuur Jeff Walker heeft aangesteld als haar President en Chief Executive Officer, met onmiddellijke ingang. Jeff trad in 2017 in dienst bij Adcole als Vice President of Global Sales and Marketing.

Als ingenieur heeft Jeff meer dan 20 jaar ervaring in sales, sales management, business development en marketing. Voordat hij bij Adcole kwam, was hij vicepresident Global Sales and Marketing voor de business unit analytische instrumenten van Olympus Scientific Solutions Division.

“Jeff heeft bewezen een effectieve leider te zijn sinds zijn toetreding tot Adcole en zijn vaardigheden zullen helpen onze positie als wereldleider in industriële metrologie te handhaven terwijl we onze strategische groei voortstuwen”, aldus Peter Hunter, voorzitter van de Raad van Bestuur en Managing Director van de private aandelenmaatschappij Artemis Capital Partners, meerderheidsaandeelhouder van Adcole.

In een reactie op zijn nieuwe rol zei Jeff Walker, President en CEO van Adcole: “Ik ben zeer verheugd dat ik de leidende rol kan spelen voor een bedrijf met de rijke erfenis van Adcole. Met meer dan 60 jaar geschiedenis is Adcole een echte pionier in precisiemeetpeilen voor nokkenassen en krukassen en heeft het een uitzonderlijke reputatie wat betreft kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Ik ben vooral opgewonden door de nieuwe productinnovaties die we dit jaar lanceren en die we momenteel in ontwikkeling hebben. Deze nieuwe producten beloven om uitgebreide metrologische oplossingen aan een breder scala van klanten te leveren door het meten van onderdeelkenmerken en geometrieën die voorheen moeilijk of onmogelijk waren om te doen in de productieomgeving. Deze nieuwe producten zullen onze gevestigde autoklanten ook helpen hogere kwaliteit en lagere kosten te bereiken door baanbrekende precisiemetingen. ”

 

Over Adcole: 

Adcole Corporation, opgericht in 1957, is een toonaangevende fabrikant van automatische en semi-automatische meetpoorten die worden gebruikt in industriële metrologie. Ons doel is om de hoogste kwaliteit te leveren met de hoogste graad van meetnauwkeurigheid om onze klanten te helpen hun kwaliteits- en productiedoelstellingen te bereiken.

Internationale ruimteagentschappen, telecommunicatiebedrijven en ‘s werelds grootste autofabrikanten vertrouwen op Adcole-producten voor bedrijfskritieke applicaties. Ga naar www.adcole.com voor meer informatie over Adcole.

 

Over Artemis: 

Artemis Capital Partners, opgericht in 2010, is een in Boston gevestigde private equity-onderneming die zich richt op het verwerven en laten groeien van fabrikanten van gedifferentieerde industriële technologieën, waaronder speciale chemicaliën en materialen. Artemis streeft ernaar om samen te werken met bedrijven met sterke, gevestigde managementteams, uitstekende technische capaciteiten, unieke producten en groeiende nichemarkten. Ga voor meer informatie over Artemis naar: www.artemislp.com

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish