Skip to main content
search

Adcole’s 911 nokkenasmeter-machine te zien op IMTS 2016 in Chicago (stand N-7456)

By August 23, 2018September 11th, 2018Nieuws

De cilindrische coördinatenmeetmachines van Adcole helpen de productiekosten te beheersen door miljoenen machines voor gereedschapsmachines (molens, slijpmachines) snel te kwalificeren, het procesvermogen van miljoenen onderdelen per jaar te verifiëren, de uitvaltijd van de machine te minimaliseren en de productie van goede onderdelen die de krapte overtreffen te maximaliseren kwaliteitsnormen en strenge mileage en uitstootvoorschriften.

Neem deel aan Adcole op dit jaar IMTS 2016 en ontdek uit de eerste hand wat Adcole meetsystemen maakt, zonder enige twijfel, het meest accurate, betrouwbare en herhaalbare meetinstrument machines in de wereld.

Service en ervaren technici staan ​​voor u klaar om uw toepassingsbehoeften te bespreken met deskundig detail.

We zullen ook de nieuwste innovaties in industriële metrologie bespreken, omdat de productlijn en de meetmogelijkheden van Adcole worden uitgebreid met spannende nieuwe producten, nieuwe software en nieuwe upgrades voor bestaande machines.

De International Manufacturing Technology Show is een van de grootste industriële beurzen in de wereld, met meer dan 2000 exposerende bedrijven en bijna 120.000 registranten.

IMTS 2016 vindt plaats van 12 – 17 september 2016 op McCormick Place in Chicago, IL. Adcole zal exposeren met Ohio Tool Works in het Noord-gebouw, B-hal – Stand N-7456. Zie je daar!

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish