Skip to main content
search

Gouverneur Charles D. Baker, Jr. bezocht hier op donderdag 27 augustus 2015 Adcole Corporation en was vergezeld door Jay Ash, minister van Huisvesting en Economische Ontwikkeling voor het Gemenebest, en verschillende teamleden. Het doel van zijn bezoek was om de productontwikkeling en toewijding van Adcole te erkennen, die de basis vormden van een overheidssubsidie voor $ 95.000 om lokale werknemers te trainen in efficiëntere en LEAN-productietechnieken.

Adcole, opgericht in 1957, produceert precisie-meetmachines die wereldwijd worden gebruikt door toonaangevende autofabrikanten en leveranciers voor het regelen van de kwaliteit van nokkenassen, krukassen en zuigers. Met Adcole-meters kunnen fabrikanten de submicron-toleranties behalen die vereist zijn om te voldoen aan de groeiende vraag naar krachtige, zuinige motoren.

Adcole’s Aerospace-divisie produceert zonnesensors die bedrijfskritieke positionering en besturing bieden. Naast dat ze werden ingezet op elke GPS-satelliet die rond de aarde draait, stabiliseerden en begeleidden ze NASA’s New Horizons-ruimtevaartuig dat recentelijk binnen 8.000 mijl van Pluto’s oppervlak passeerde na een reis van 9-1 / 2 jaar, 3 miljard mijl.

“We zijn trots op onze ijverige mensen, geschiedenis en toonaangevende producten en geloven dat Adcole Corporation de allerbeste hightech-fabrikanten in Massachusetts vertegenwoordigt”, aldus J. Brooks Reece, president van Adcole.

Adcole is het wereldwijde expertisecentrum voor het ontwerpen en produceren van ‘s werelds hoogst nauwkeurige machines voor het meten van nokkenassen, krukassen en zuigers, evenals digitale zonhoeksensoren voor ruimtesatellieten. Adcole Corporation is erkend voor het leveren van Trusted Accuracy.

Adcole heeft met zijn productievestigingen in Massachusetts kantoren over de hele wereld om dicht bij hun klanten te blijven. Het succes van het bedrijf is grotendeels gebaseerd op het reageren op de verzoeken van hun klanten voor verdere verfijningen op basis van hun praktijkervaringen. De meeste van deze verfijningen hebben te maken met de behoefte aan hogere nauwkeurigheid en de noodzaak om meer parameters te meten.

Hierboven afgebeeld van links naar rechts: Peter Hunter (Artemis), Gouverneur Charlie Baker en Brook Reece (Adcole)

 

Neem voor meer informatie contact op met: Adcole Corporation
J. Brooks Reece, President & CEO
669 Forest Street
Marlborough, MA 01752
(508) 485- 9100  FAX (508) 481-6142
e-mail: breece@adcole.com
www.adcole.com 

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish