Skip to main content
search

Met de Adcole 3D Analysis-software kunt u een driedimensionale weergave van uw onderdeel maken, met behulp van werkelijk gemeten gegevens. Maximaal 24 radiale metingen bij 0,1 graad resolutie worden gecombineerd om een ​​beeld te genereren met 86.400 gegevenspunten per lager of kwab. Deze afbeeldingen zijn gerangschikt, met betrekking tot hun relatieve oriëntatie en locatie, om een ​​driedimensionaal beeld van uw deel te produceren. Deze software is NU beschikbaar voor de Adcole-nokkenas en krukasliggers van de huidige generatie. Kijk hieronder voor links naar de overzichtsvideo en informatie over het verkrijgen van uw gratis proefversie van deze software!

 3D-analyse kan ook worden gebruikt voor uw nokkenas

3D-analyse van nokkenasheffout

 

 

 

 

Bekijk hier een demonstratie van Adcole 3D-analysesoftware!

 Individuele lobben en lagers kunnen worden weergegeven om gelijkenissen te zien tussen functies die door hetzelfde slijpwiel worden geproduceerd.

Individuele lobben en lagers kunnen worden weergegeven om gelijkenissen te zien tussen functies die door dezelfde slijpschijf worden geproduceerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een algemeen begrip van de onderdeelkenmerken, inclusief excentriciteit, ronding, grootte, liftfout en andere parameters kan worden weergegeven. De afbeelding kan vervolgens worden gemanipuleerd in de ruimte en er kunnen functierapporten worden gegenereerd. 3D-analyse is NU beschikbaar voor de Adcole-nokkenas en krukasliggers van de huidige generatie. Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of e-mail sales@adcole.com voor een gratis proefversie van deze software.

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish