Saltar para o conteúdo principal
pesquisa

Adcole Corporation kondigde hun selectie aan als winnaar van de Goddard Space Flight Center Small Business Subcontractor of the Year Award voor FY 2015. De prijs erkent Adcole omdat ze consequent hoogwaardige producten levert aan NASA en een uiterst betrouwbare en responsieve onderaannemer is geweest in de afgelopen 40 jaar. jaar.

A Adcole Corporation é uma das principais empresas de equipamentos de hardware da NASA e tem também uma equipa de especialistas em cascos de navios de guerra. A empresa é uma das principais fornecedoras de instrumentos e sistemas de controlo de sistemas de controlo de ruimtevaartuig dat sinds of jaren zestig is geïntroduceerd.

Volgens Thomas K. Macdonald, VP da Divisão Aeroespacial, "waren de belangrijkste programma's van Adcole in 2015 de GOES weersatellieten en Solar Probe Plus, met vluchtapparatuur en testapparatuur. Recebemos o prémio de Goddard Small Business Subcontractor Award. ”

A Adcole Corporation é toegewijd aan de fabricage van producten voor lucht- en ruimtevaart en industriële metrologie. Naast het feit dat Sun Sensors vliegen op elke GPS-satelliet die ooit is gelanceerd, biedt Adcole uiterst nauwkeurige precisiemeetsystemen voor toonaangevende motorfabrikanten over de hele wereld.

Voor meer informatie contacteer:

Adcole Corporation
Thomas K. Macdonald, VP da Divisão Aeroespacial
669 Forest St.
Marlborough, MA 01752 EUA
(508) 485-9100 FAX (508) 481-6142
E-mail: tmacdonald@adcole.com

Fechar menu

NOVO OptiShaft

Sistema de Medição do Eixo Óptico

Medir em segundos!

APRENDER MAIS
Optical Shaft Measuring System
pt_PTPortuguês