Skip to main content
search

Adcole Corporation kondigde hun selectie aan als winnaar van de Goddard Space Flight Center Small Business Subcontractor of the Year Award voor FY 2015. De prijs erkent Adcole omdat ze consequent hoogwaardige producten levert aan NASA en een uiterst betrouwbare en responsieve onderaannemer is geweest in de afgelopen 40 jaar. jaar.

Adcole Corporation is een van de weinige kleine bedrijven die op instrumentniveau hardware levert aan NASA en andere hoofdaannemers van ruimtevaartuigen. Adcole zonnesensoren, die vaak deel uitmaken van een systeem voor het controleren van de stand van de ruimtevaartuigen en ook worden gebruikt voor het richten van instrumenten en zonnesystemen, zijn een belangrijk onderdeel van het NASA-ruimtevaartuig dat sinds de jaren zestig is geïntroduceerd.

Volgens Thomas K. Macdonald, VP Aerospace Division, “waren de belangrijkste programma’s van Adcole in 2015 de GOES weersatellieten en Solar Probe Plus, met vluchtapparatuur en testapparatuur. We zijn vereerd met de Goddard Small Business Subcontractor Award. ”

Adcole Corporation is toegewijd aan de fabricage van producten voor lucht- en ruimtevaart en industriële metrologie. Naast het feit dat Sun Sensors vliegen op elke GPS-satelliet die ooit is gelanceerd, biedt Adcole uiterst nauwkeurige precisiemeetsystemen voor toonaangevende motorfabrikanten over de hele wereld.

Voor meer informatie contacteer:

Adcole Corporation
Thomas K. Macdonald, VP Aerospace Division
669 Forest St.
Marlborough, MA 01752 USA
(508) 485-9100 FAX (508) 481-6142
E-mail: tmacdonald@adcole.com

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish