Skip to main content
search

Adcole is verheugd om een ​​nieuwe interface voor gage-programmering aan te kondigen die de tijd die nodig is om nieuwe onderdelen in uw Adcole-peil te programmeren drastisch vermindert. Vanwege de innovatieve outputgestuurde gebruikersinterface vereist dit hulpprogramma aanzienlijk minder trainingstijd voor de gebruiker om te leren, en maakt deelprogrammering, sequentievorming en rapportage eenvoudiger en gestroomlijnder.

Om een ​​onderdeel in de Adcole-meter in te stellen, hoeft de gebruiker alleen de functies te selecteren die hij / zij wil melden en maakt het hulpprogramma de inspectiereeks. Er worden ook SPC- en uitvoerrapportsjablonen gegenereerd.

Zoals u kunt zien op deze schermafbeelding, kunnen individuele meetparameters worden toegepast op onderdeelelementen door het juiste vakje aan te vinken. In dit voorbeeld hebben we hoofdlagertoleranties gedefinieerd voor centrumafwijking, diameter, ronding en uitloop naar het eindnet. Deze functies worden vervolgens weergegeven in het uitvoerrapportage. Aangezien we de hoofdlagereigenschappen definiëren, zijn alle leidingen in het groen weergegeven, op de afbeelding van het onderdeel.

U kunt dit hulpprogramma ook aanpassen aan uw behoeften. Als u een reeks functies hebt die u altijd meet, of als u de beschikbare opties wilt beperken, kunt u een lijst met aangepaste functies maken en opslaan. Dit kan handig zijn voor het sorteren van bewerkingen en het maken van programma’s voor nieuwe onderdeeltypen.

Selecties en ingangen kunnen op soortgelijke onderdelen of voor soortgelijke bewerkingen worden hergebruikt. Opgeslagen indelingen worden geschreven naar een .xml-bestand.

De nieuwe interface is momenteel beschikbaar op de nieuwe modellen Adcole 1100 en 1200 en kan achteraf worden ingebouwd in sommige oudere apparatuur. Andere metersmodellen en nokkenasapplicaties zijn momenteel in ontwikkeling. Als u een demonstratie van de nieuwe uitvoergestuurde interface van Adcole wilt zien en uw upgrade-opties wilt bespreken, neemt u contact op met uw verkoopvertegenwoordiger of stuurt u een e-mail naar Adcole op sales@adcole.com .

Close Menu

NEW OptiShaft

Optical Shaft Measuring System

Measure Within Seconds!

LEARN MORE
Optical Shaft Measuring System
en_USEnglish